1m3 föld ára 2023. Minőségi föld árak Budapest.

  ☎ 309902614   ☎ 309660192

1m3 föld ára Budapest. Minőségi föld árak 2023.

Föld árak Budapest 2023.

Rostált föld ár 8000 Ft/m3, Fekete föld ár 8000 Ft/m3, Kerti föld ár 8000 Ft/m3, Darált föld ár 8000 Ft/m3, Rostált trágyás föld ár 10000 Ft/m3, Budapest. Föld ár Budapest Föld árak 2023. 1m3 föld ár alapja a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás, a mész tartalom, víz tárolás, megfelelő légcsere. A művelésből kivont föld minősége silány, ezen a trágyázás sem segít, a bányából szállított földből a lényeg hiányzik, melynek pótlása minimum két év! Ha olcsó, gyenge minőségű földre vágyik, rossz helyen jár. A Rostált föld füvesítésre, a Rostált trágyás föld gyepszőnyegezésre, a Fekete föld magas ágyásokba, a Kerti föld növény ültetésre használható. Utó kezelés hiányában minden föld meddővé válik! A föld kiválasztása részlet kérdés, az igazán fontos a ...

Rostált föld árak

Rostált föld árak Budapest

Rostált föld ár 8000 Ft/m3. Rostált föld árak azonos minőségnél a legolcsóbbak. Rostált föld árak alapja a mész tartalom, a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás.

Rostált föld árak.

Trágyás föld árak

Trágyás föld árak Budapest

Trágyás föld ár 9000 Ft/m3. Trágyás föld árak azonos minőségnél a legolcsóbbak. Trágyás föld árak alapja a mész tartalom, a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás.

Trágyás föld árak.

Fekete föld árak

Fekete föld árak Budapest

Fekete föld ár 8000 Ft/m3. Fekete föld árak azonos minőségnél a legolcsóbbak. Fekete föld árak alapja a mész tartalom, a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás.

Fekete föld árak.

Kerti föld árak

Kerti föld árak Budapest

Kerti föld ár 8000 Ft/m3. Kerti föld árak azonos minőségnél a legolcsóbbak. Kerti föld árak alapja a mész tartalom, a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás.

Kerti föld árak.

R.trágyás föld árak

Rostált-trágyás föld árak Budapest

Rostált trágyás föld ár 10000 Ft/m3. Rostált trágyás föld árak a legolcsóbbak. Rostált trágyás föld árak alapja a mész tartalom, a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás.

Rostált-trágyás föld árak.

Darált föld árak

Darált föld árak Budapest

Darált föld ár 8000 Ft/m3. Darált föld árak azonos minőségnél a legolcsóbbak. Darált föld árak alapja a mész tartalom, a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás.

Darált föld árak.

D.trágyás föld árak

Darált-trágyás föld árak Budapest

Darált trágyás föld ár 10000 Ft/m3. Darált trágyás föld árak a legolcsóbbak. Darált trágyás föld árak alapja a mész tartalom, a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás.

Darált-trágyás föld árak.

Tőzeges föld árak

Tőzeges föld árak Budapest

Tőzeges föld ár 17500 Ft/m3. Tőzeges föld árak azonos minőségnél a legolcsóbbak. Tőzeges föld árak alapja a mész tartalom, a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás.

Tőzeges föld árak.

Töltő föld árak

Töltő föld árak Budapest

Töltő föld ár 4500 Ft/m3. Töltő föld árak azonos minőségnél a legolcsóbbak. Töltő föld árak alapja a mész tartalom, a morzsás szerkezet, a tápanyag felhalmozás.

Töltő föld árak.

1m3 föld ára /2023

1m3 Föld ár:

Ár/m3:

Felhasználás:

Rostált föld ár

9000 Ft/m3

Gyepszőnyeg füvesítés ültetés

Darált föld ár

9000 Ft/m3

Füvesítés növényültetés

Fekete föld ár

9000 Ft/m3

Gyepszőnyeg füvesítés, ültetés

Kerti föld ár

9000 Ft/m3

Gyepszőnyeg, füvesítés ültetés

Trágyás föld ár

10000 Ft/m3

Talajjavítás füvesítés

D.trágyás föld ár

11000 Ft/m3

Talajjavítás, füvesítés

R.trágyás föld ár

11000 Ft/m3

Gyepszőnyeg, füvesítés, ültetés

Komposzt ár

14000 Ft/m3

Talajjavítás, ültetés

Gombatrágya ár

4000 Ft/m3

Talajjavítás, ültetés

Töltő föld ár

4500 Ft/m3

Területfeltöltés gödörbetöltés

A föld árak nem tartalmazzák a szállítást

Föld árak 2023

Milyen a minőségi föld ?

Minden föld minőségi! Míg egy kisebb részük kiváló minőségű, addig a nagyobb részük silány, rossz minőségű, igaz ócsóóó! A művelésből kivont és a bányában kapható földek termő képessége minimális, ezen sem a trágya, sem a komposzt NEM! segít, beéledésük akár két év is lehet! Sem a rostálás, sem a darálás nem javítja a föld minőségét, és a föld megfelelő légcseréjéhez sincs semmi köze! A tápanyag felhalmozó képességnek sincs semmi köze a tápanyag hozzáadáshoz! A vízfelvevő és megtartó képesség nem azonos a csatorna vízelvezető képességével! A gombatrágya, szerves trágya, így sosem lesz belőle komposzt ! A rostált földet sosem darálják le rostálás előtt ! Megfelelő kezelés nélkül egyik föld sem ér semmit, rövid időn belül mind meddővé válik! Óvakodjon az ostobaságokat szajkózó okostojásoktól!


 

Mennyi 1 m3 föld ára /2023 ?

Rostált föld ár 9000 Ft/m3, darált föld ár 8000 Ft/m3, trágyás föld ár 10000 Ft/m3, kerti föld ár 9000 Ft/m3, fekete föld ár 9000 Ft/m3, rostált trágyás föld ár 11000 Ft/m3.


 

Hova kérhető a föld szállítás ?

Rostált föld szállítás, darált föld szállítás, trágyás föld szállítás, kerti föld szállítás, fekete föld szállítás, rostált trágyás föld szállítás, Budapest, Biatorbágy, Budaörs, Diósd, Érd, Gyál, Halásztelek, Páty, Szigetszentmiklós, Tárnok, Tököl, Törökbálint, Vecsés, Budafok.


 

Mennyi a föld szállítás ár ?

A föld szállítás ár függ a szállított föld mennyiségétől és a szállítás helyétől. A weboldalon az árak tájékoztató jellegűek, személyre szabott föld szállítás ár telefonon kérhető.


 

Mi a föld rendelés menete ?

Rostált föld rendelés, darált föld rendelés, trágyás föld rendelés, kerti föld rendelés, fekete föld rendelés, a weboldal tetején lévő telefonszámokon.


 

Miért nem tartunk olcsó földet ?

Míg a kötött föld a víz felvételére, addig a túl laza a víz tárolásra nem képes, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására, a megfelelő légcserére, ezáltal a tápanyagok felhalmozására sem a kötött, sem a túl laza föld nem képes. Az olcsó föld ritkán jó, és a jó föld SOHASEM olcsó!


 

Milyen a jó minőségű föld ?

A jó minőségű föld képes a tápanyagok felhalmozására, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására, a víz felvételére, tárolásra, a megfelelő légcserére. Bányában ilyen föld nem kapható !


 
Termőföld sóder murva homok kavics szállítás ár rendelés Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Kavics murva termőföld sóder homok ár rendelés szállítás Budapest Homok föld murva kavics termőföld sóder szállítás árak Budapest Föld sóder murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest Sóder föld murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest Építőanyag, szóródó anyag, szállítás, árak, Vecsés, Gyál, Budapest
+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
KISZÁMÍT
Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj