Rostált, darált, kerti, fekete, föld ár Tárnok

309902614   309660192

Rostált föld, darált föld, kerti föld, fekete föld, árak Tárnok

Föld árak Tárnok. 5,500.00 Ft Ambrus Fuvar Rostált föld árak Tárnok, darált föld árak Tárnok, trágyás föld árak Tárnok, tőzeges föld árak Tárnok, kerti föld árak Tárnok, fekete föld árak Tárnok. A jó minőségű rostált föld darált föld trágyás föld tőzeges föld kerti föld és fekete föld képes a víz tárolásra, a megfelelő légcserére, a tápanyagok felhalmozására, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására. A rostált föld homogén szemszerkezete miatt növényültetéshez, gyepszőnyegezéshez, parkosításra, a kerti föld és a fekete föld növényültetésre, magas ágyások kialakítására, a darált föld új termőréteg kialakítására a trágyás föld a talaj termőképességének megnövelésére a tőzeges föld a savanyú talajt kedvelő növények számára alkalmas. A töltő föld kiválóan alkalmas gödrök feltöltésére, de nem termőföld!

1 m3 föld ára

Föld:

Ár: Felhasználás:

Rostált föld ár

7000 Ft Gyepszőnyeg füvesítés ültetés

Darált föld ár

7000 Ft Füvesítés növényültetés

Fekete föld ár

7000 Ft Gyepszőnyeg füvesítés, ültetés

Kerti föld ár

7000 Ft Gyepszőnyeg, füvesítés ültetés

Trágyás föld ár

7000 Ft Talajjavítás füvesítés

D.trágyás föld ár

9000 Ft Talajjavítás, füvesítés

R.trágyás föld ár

9000 Ft Gyepszőnyeg, füvesítés, ültetés

Komposzt ár

10000 Ft Talajjavítás, ültetés

Gombatrágya ár

3500 Ft Talajjavítás, ültetés

Töltő föld ár

3500 Ft Területfeltöltés gödörbetöltés
A föld árak nem tartalmazzák a szállítást

 

Rostált föld árak

1 m3 rostált föld ára 7000 Ft

. A rostált föld a gyenge minőségű földek feljavítására új termőréteg kialakítására, konyha kertek, parkok feltöltésére egyaránt alkalmas. A rostált föld homogén szerkezete miatt növényültetésre, parkosításra, gyepszőnyegezéshez kiváló!


 

Darált föld árak

1 m3 darált föld ára 7000 Ft

. A darált föld 3-4 cm-es rögöket tartalmaz, elterítése nehézkes, tömörödése egyenetlen. Ennek elkerülése végett ezeket a földeket trágyával, tőzeggel keverik, ez ideig-óráig segít, de csodák nincsenek.


 

Trágyás föld árak

1 m3 trágyás föld ára 7000 Ft

. A trágyás föld termőképessége kiváló, kertek feltöltésére, új termőréteg kialakítására ajánlom. A humusz képzésénél elengedhetetlen, a belőle kioldódó nitrogén, foszfor és kálium tartalma miatt a termőföld élővilágának optimalizálásához elengedhetetlen.


 

Kerti föld árak

1 m3 kerti föld ára 7000 Ft

. A kerti föld új termőréteg kialakítására, kertek feltöltésére alkalmas, könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de a kerti föld is utókezelést (pl.: trágyázást) igényel, homogén szemszerkezete miatt gyepszőnyegezéshez kiváló!


 

Fekete föld árak

1 m3 fekete föld ára 7000 Ft

. A fekete föld kiváló új termőréteg kialakítására, de kertek utólagos feltöltésére is alkalmas. A fekete föld könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de utókezelést igényel, a kertek szintjeinek kiegyenlítésére is kiváló


 

Rostált trágyás föld árak

1 m3 rostált trágyás föld ára 9000 Ft

. A rostált trágyás föld kertek feltöltésére, a kertek talajának feljavítására optimális, homogén szerkezete miatt egyenletesen teríthető, termőképessége kiváló, kertek feltöltésére, új termőréteg kialakítására ajánlom.


 

Darált trágyás föld árak

1 m3 darált trágyás föld ára 9000 Ft

. A darált-trágyás föld a kertek talajának pótlására, feljavítására optimális, a talaj termőképességét jelentősen javítja, füvesítéshez, konyhakertek kialakítására kiváló, leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de utókezelést igényel!


 

Tőzeges föld árak

1 m3 tőzeges föld ára 12500 Ft

. A tőzeges föld kertek feltöltésére, termőréteg kialakítására egyaránt ajánlom. A tőzeges föld a kioldódó nitrogén, foszfor és kálium elraktározásával folyamatossá teszi ezen anyagoknak a felszivódását. Füvesítéshez, kertek létrehozására kiváló!


 

Töltő föld árak

1 m3 töltő föld ára 3500 Ft

. A töltő föld új termőréteg kialakítására alkalmatlan. A töltő föld a sóder bányák tetejéről összedozerolt meddő réteg, agyagos szerkezete miatt nagyon jól tömöríthető. A töltő föld megfelelő tömörítéséhez gépi döngölő szükséges.


 

Termőföld sóder murva homok kavics szállítás ár rendelés Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Építőanyag, szóródó anyag, szállítás, árak, Vecsés, Gyál, Budapest