1m3 termőföld ára 2023. Termőföld árak Budapest.

  ☎ 309902614   ☎ 309660192

Termőföld árak Rostált termőföld Trágyás termőföld Fekete termőföld Kerti termőföld Tőzeges termőföld Rostált trágyás termőföld Darált termőföld Darált trágyás termőföld Natúr termőföld 1m3 termőföld ára Kalkulátor

Termőföld árak Budapest 2023

Termőföld árak, Budapest.

1m3 termőföld ára Budapest. Minőségi kertészeti termőföld árak 2023. Morzsás szerkezet, tápanyag felhalmozás, víz tárolás, légcsere. Az ilyen termőföld nem olcsó!

Rostált termőföld ára 8000 Ft/m3 gyepszőnyegezéshez, növények ültetéséhez, Trágyás termőföld ára 9000 Ft/m3 a talaj minőség javításhoz, Darált termőföld ára 8000 Ft/m3 új termőréteg kialakítása, Kerti termőföld ára 8000 Ft/m3 füvesítéshez, növény ültetéshez, Fekete termőföld ára 8000 Ft/m3 magaságyásokhoz, Rostált trágyás termőföld ára 10000 Ft/m3 gyepszőnyegezésre, Darált trágyás termőföld ára 10000 Ft/m3 a termőtalaj javításhoz, füvesítéshez, Natúr termőföld ára 8000 Ft/m3 talajcseréhez.

Rostált termőföld árak Budapest 2023

Rostált termőföld árak Budapest.

Rostált termőföld árak 2023 Budapest. A rostált termőföld ára 8000Ft/m3. A rostált termőföld árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

A rostált termőföld képes a víz felvételére, tárolásra, a megfelelő légcserére, a tápanyagok felhalmozására, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására. A rostált termőföld a gyenge minőségű termőföldek feljavítására új termőréteg kialakítására, konyha kertek, parkok feltöltésére egyaránt alkalmas. A rostált termőföld homogén szerkezete miatt növényültetésre, parkosításra, gyepszőnyegezéshez kiváló!

Trágyás termőföld árak Budapest 2023

Trágyás termőföld árak Budapest.

Trágyás termőföld árak 2023 Budapest. A trágyás termőföld ára 9000Ft/m3. A trágyás termőföld árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

A trágyás termőföld termőképessége kiváló, kertek feltöltésére, új termőréteg kialakítására ajánlom. A trágyás termőföld termőképessége kiváló, kertek feltöltésére, új termőréteg kialakítására ajánlom. A humusz képzésénél a belőle kioldódó nitrogén, foszfor és kálium tartalma miatt a termőföld élővilágának optimalizálásához elengedhetetlen.

Fekete termőföld árak Budapest 2023

Trágyás termőföld árak Budapest.

Fekete termőföld árak 2023 Budapest. A fekete termőföld ára 8000Ft/m3. A fekete termőföld árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

A fekete termőföld képes az optimális víztárolásra, légcserére, a tápanyagok felhalmozására, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására. A fekete termőföld kiváló új termőréteg kialakítására, de kertek utólagos feltöltésére is alkalmas. A fekete termőföld könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de utókezelést igényel, a kertek szintjeinek kiegyenlítésére is kiváló

Kerti termőföld árak Budapest 2023

Kerti termőföld árak Budapest.

Kerti termőföld árak 2023 Budapest. A kerti termőföld ára 8000Ft/m3. A kerti termőföld árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

A kerti termőföld képes a víz felvételére, víz tárolásra, légcserére és a tápanyagok felhalmozására, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására. A kerti termőföld új termőréteg kialakítására, kertek feltöltésére alkalmas, könnyű kezelhetősége leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de a kerti termőföld is utókezelést (pl.: trágyázást) igényel, homogén szemszerkezete miatt gyepszőnyegezéshez kiváló!

Tőzeges termőföld árak Budapest 2023

Trágyás termőföld árak Budapest.

Tőzeges termőföld árak 2023 Budapest. A tőzeges termőföld ára 17000Ft/m3. A tőzeges termőföld árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

A tőzeges termőföld előállításának célja a rossz minőségű termőföld gazdagítása a szükséges tápanyagokkal. A tőzeges termőföld kertek feltöltésére, termőréteg kialakítására egyaránt ajánlom. A tőzeges termőföld a kioldódó nitrogén, foszfor és kálium elraktározásával folyamatossá teszi ezen anyagoknak a felszivódását. Füvesítéshez, kertek létrehozására kiváló!

Rostált trágyás termőföld árak Budapest 2023

Rostált trágyás termőföld árak Budapest.

Rostált trágyás termőföld árak 2023 Budapest. A rostált trágyás termőföld ára 10000Ft/m3. A rostált trágyás termőföld árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

A rostált trágyás termőföld megnövelt termőképessége, optimális vízháztartása és tartósan morzsalékos szerkezete miatt igen közkedvelt. A rostált trágyás termőföld kertek feltöltésére, a kertek talajának feljavítására optimális, homogén szerkezete miatt egyenletesen teríthető, termőképessége kiváló, kertek feltöltésére, új termőréteg kialakítására ajánlom.

Darált termőföld árak Budapest 2023

Darált termőföld árak Budapest.

Darált termőföld árak 2023 Budapest. A darált termőföld ára 8000Ft/m3. A darált termőföld árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

A natúr termőföld rögöket tartalmaz, az ilyen rögös termőföldet a könnyebb megművelés érdekében darálják le, de a darálástól a termőföld kémiai tulajdonságai változatlanok maradnak. A darált termőföld 3-4 cm-es rögöket tartalmaz, elterítése nehézkes, tömörödése egyenetlen. Ennek elkerülése végett ezeket a termőföldeket trágyával, tőzeggel keverik, ez ideig-óráig segít, de csodák nincsenek.

Darált trágyás termőföld árak Budapest 2023

Darált trágyás termőföld árak Budapest.

Darált trágyás termőföld árak 2023 Budapest. A darált trágyás termőföld ára 10000Ft/m3. A darált trágyás termőföld árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

A darált trágyás termőföld tartósan morzsalékos szerkezete, optimális vízháztartása és megnövelt termőképessége méltán teszi közkedveltté. A darált trágyás termőföld a kertek talajának pótlására, feljavítására optimális, a talaj termőképességét jelentősen javítja, füvesítéshez, konyhakertek kialakítására kiváló, leegyszerűsíti a kertészkedő dolgát, de utókezelést igényel!

Natúr termőföld árak Budapest 2023

Trágyás termőföld árak Budapest.

Natúr termőföld árak 2023 Budapest. A natúr termőföld ára 7500Ft/m3. A natúr termőföld árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

A natúr termőföld a sóderbányák tetejéről összedozerolt szántóföld, szerkezete agyagos, jól tömöríthető, de megművelésre nem használható. 30cm-nél vastagabb réteg feltöltésére nem alkalmas. A natúr termőföld új termőréteg kialakítására alkalmatlan. A natúr termőföld a sóder bányák tetejéről összedozerolt meddő réteg, agyagos szerkezete miatt nagyon jól tömöríthető. A natúr termőföld megfelelő tömörítéséhez gépi döngölő szükséges.

1m3 termőföld ára /2023

Termőföld:

Ár: Felhasználás:

Rostált termőföld ár

8000 Ft Gyepszőnyeg füvesítés ültetés

Kerti termőföld ár

8000 Ft Gyepszőnyeg, füvesítés ültetés

Fekete termőföld ár

8000 Ft Gyepszőnyeg füvesítés, ültetés

Darált termőföld ár

8000 Ft Füvesítés növényültetés

Trágyás termőföld ár

9000 Ft Talajjavítás füvesítés

R.trágyás termőföld ár

10000 Ft Gyepszőnyeg, füvesítés, ültetés

D.trágyás termőföld ár

10000 Ft Talajjavítás, füvesítés

Natúr termőföld ár

8000 Ft Talajcsere, ültetés

Komposzt ár

14000 Ft Talajjavítás, ültetés

Gombatrágya ár

4000 Ft Talajjavítás, ültetés

Töltő föld ár

4500 Ft Területfeltöltés gödörbetöltés
Termőföld árak nem tartalmazzák a szállítást

 

Termőföld árak Budapest

Mennyi 1 m3 termőföld ára /2023 ?

Rostált termőföld ár 9000 Ft/m3, darált termőföld ár 8000 Ft/m3, trágyás termőföld ár 10000 Ft/m3, kerti termőföld ár 9000 Ft/m3, fekete termőföld ár 9000 Ft/m3, rostált trágyás termőföld ár 11000 Ft/m3.


 

Hova kérhető a termőföld szállítás ?

Rostált termőföld szállítás, darált termőföld szállítás, trágyás termőföld szállítás, kerti termőföld szállítás, fekete termőföld szállítás, rostált trágyás termőföld szállítás, Budapest, Biatorbágy, Budaörs, Diósd, Érd, Gyál, Halásztelek, Páty, Szigetszentmiklós, Tárnok, Tököl, Törökbálint, Vecsés, Budafok.


 

Mennyi a termőföld szállítás ár ?

A termőföld szállítás ár függ a szállított termőföld mennyiségétől és a szállítás helyétől. A weboldalon az árak tájékoztató jellegűek, személyre szabott termőföld szállítás ár telefonon kérhető.


 

Mi a termőföld rendelés menete ?

Rostált termőföld rendelés, darált termőföld rendelés, trágyás termőföld rendelés, kerti termőföld rendelés, fekete termőföld rendelés, a weboldal tetején lévő telefonszámokon.


 

Mit kell tudni a termőföldről ?

A bányában kapható földek élőkúltúrája minimális ! A gombatrágya, szerves trágya, így sosem lesz belőle komposzt ! A rostált földet sosem darálják le rostálás előtt ! Megfelelő rétegrend kialakítása nélkül egyik föld sem ér semmit ! Óvakodjanak az ostobaságokat szajkózó mágusoktól !


 

Miért nem tartunk olcsó termőföldet ?

Míg a kötött termőföld a víz felvételére, addig a túl laza a víz tárolásra nem képes, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására, a megfelelő légcserére, ezáltal a tápanyagok felhalmozására sem a kötött, sem a túl laza termőföld nem képes. Az olcsó termőföld ritkán jó, és a jó termőföld SOHASEM olcsó!


 

Milyen a jó minőségű termőföld ?

A jó minőségű termőföld képes a tápanyagok felhalmozására, a tartósan morzsás szerkezet kialakítására, a víz felvételére, tárolásra, a megfelelő légcserére. Bányában ilyen föld nem kapható !


 
Termőföld sóder murva homok kavics szállítás ár rendelés Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Építőanyag, szóródó anyag, szállítás, árak, Vecsés, Gyál, Budapest

+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
KISZÁMÍT
Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj