Mosott, marosi, vakoló, falazó, homok ár Diósd

309902614   309660192

Mosott, marosi, vakoló, bánya, homok ár, homok árak, Diósd

Homok árak.

Mosott homok árak Diósd, marosi homok árak Diósd, homokozó homok árak Diósd, folyami homok árak Diósd, szürke homok árak Diósd, bánya homok árak Diósd, töltő homok árak Diósd. A jó minőségű mosott marosi folyami homokozó és szürke homok igen közkedvelt. A kitermelt homokokat frakcionálják, így készül a homok 0-1, homok 0-2, homok 0-4. A mosott homok vakolásra és falazásra egyaránt alkalmas, a marosi homok estrich betonok készítéséhez, térkövezéshez, futópályák, játszóterek burkolata alá, a homokozó homok gyermek homokozókba és távolugró gödrökbe, míg a szürke homok vakoláshoz, térkövezéshez és sportpályák talapzatának alkalmas. A bánya homok és a falazó homok falazáshoz, kertészkedésnél a kötött talajok lazításához használható. A töltő homok agyagos szerkezete miatt jól tömöríthető, csatorna fektetéshez ajánlom.

1 m3 homok ára

Homok:

Ár: Felhasználás:

Mosott homok ár

9000 Ft Vakolás, falazás, térkő besöprés

Marosi homok ár

9000 Ft Estrich betonozás, térkövezés

Homokozó homok ár

10000 Ft Homokozó távolugró gödör

Folyami homok ár

9000 Ft Vakolás, falazás, térkő besöprés

Vakoló homok ár

9000 Ft Vakolás, falazás térkő besöprés

Falazó homok ár

9000 Ft Falazás, vakolás, talajlazítás

Bánya homok ár

9000 Ft Falazás vakolás talajlazítás

0-1 homok ár

9000 Ft Vakolás, falazás, térkő besöprés

0-4 homok ár

9000 Ft Estrich betonozás, térkövezés
A homok árak nem tartalmazzák a szállítást

 

Mosott homok árak

1 m3 mosott homok ára 9000 Ft

. A mosott homok házépítés, házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz használható. A mosott homok térkövezésnél a kövek besöpréséhez, kerti gumimedencék telepítéséhez is megfelelő.


 

Marosi homok árak

1 m3 marosi homok ára 9000 Ft

. A marosi homok felhasználható az építőiparban házépítés, házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz, a gyermek játszótereken a játékok alá terítve, míg térkövezésnél ágyazó rétegnek használható.


 

Homokozó homok árak

1 m3 homokozó homok ára 10000 Ft

. Homokozóba a csekély agyag tartalmú, szemcsés szerkezetű homokozó homok a megfelelő. A homokozó homok hónapok múltával sem keményedik át, de az állatok elől biztonságosan elzárva tartandó !!!


 

Folyami homok árak

1 m3 folyami homok ára 9000 Ft

. A folyami homok az építőiparban házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz használható. A folyami homok térkövezésnél a viacolor besöpréséhez, kerti gumimedencék telepítéséhez is megfelelő.


 

Vakoló homok árak

1 m3 vakoló homok ára 9000 Ft

. A vakoló homok az építő iparban falazáshoz és vakoláshoz is érdemes használni. A vakoló homok várépítésre teljesen alkalmatlan, kerti gumimedencék telepítéséhez, térkövezésnél a besöpréshez is megfelelő.


 

Falazó homok árak

1 m3 falazó homok ára 8500 Ft

. A falazó homokot főként falazáshoz használható, vakoláshoz agyag tartalma miatt nem alkalmas, gyermek homokozók feltöltésére kizárólag a csekély agyagtartalmú, szemcsésebb falazó homok használható.


 

Szürke homok árak

1 m3 szürke homok ára 9000 Ft

. A szürke homok felhasználható az építőiparban házépítés, házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz. A szürke homok térkövezésnél besöpréshez, kerti gumimedencék telepítéséhez is megfelelő.


 

Bánya homok árak

1 m3 bánya homok ára 8500 Ft

. A bányahomokot az építőiparban főként falazáshoz használják, lakások vakoláshoz, gyermek homokozók feltöltésére a csekély agyagtartalmú, szemcsésebb bánya homok használható.


 

Töltő homok árak

1 m3 töltő homok ára 8000 Ft

. A töltő homok agyagos, az építőiparban vékonyabb rétegek feltöltésére használják, még falazáshoz sem igazán alkalmas. A töltő homok a kötött termőföldek lazítására sem használható.


 

Termőföld sóder murva homok kavics szállítás ár rendelés Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Építőanyag, szóródó anyag, szállítás, árak, Vecsés, Gyál, Budapest